Nieuwbouw Muntersdonk

De Schakel locatie Donken krijgt een nieuw schoolgebouw. De nieuwbouw wordt op dit moment gerealiseerd op dezelfde plaats als waar de school eerder stond, aan de Muntersdonk. De inhoud van het onderwijs is leidend voor de inrichting en uitstraling van het gebouw. Daarmee wordt beoogd dat het nieuwe gebouw van de De Schakel het onderwijs faciliteert en stimuleert. Het gebouw is zo ingedeeld dat alle ruimtes benut worden voor onderwijs. In de lokalen vindt les plaats aan de jaargroepen en op de pleinen kan groepsdoorbroken gewerkt worden. De verwachting is dat het nieuwe schoolgebouw aan het eind van de zomer van 2022 gereed zal zijn.

Bekijk de video-impressie van De Schakel.

Hieronder een paar ontwerpen van zowel de binnen- als buitenkant van het gebouw.

Nieuwsbrief Nieuwbouw 1

Een kijkje op onze tijdelijke locatie #1

Update Schakel Donken

Muntersdonk 11 - Gijsbrechtgaarde 110 (2021-2022)