Buitenschoolse opvang

Kinderen kunnen voor schooltijd vanaf 7.30 uur terecht bij Kindercentrum.nl. Bij de voorschoolse opvang (VSO) kunnen ze ontbijten en spelen. Vanaf 8.20 uur kunnen de kinderen op het schoolplein spelen en neemt de school de verantwoordelijkheid voor de kinderen over.

Na schooltijd en in schoolvakanties kunnen kinderen ook terecht bij Kindercentrum.nl. De buitenschoolse opvang (BSO) start als de school uit gaat. Kinderen starten de BSO in het speciale BSO-lokaal. Daar eten en drinken de kinderen wat en is er tijd om te vertellen over de schooldag. Daarna kiezen de kinderen hoe zij de middag/dag willen invullen.

Bij Kindercentrum.nl zijn alle kinderen welkom. Op www.kindercentrum.nl vindt u meer informatie. Ook kunt u via de website uw kind(eren) inschrijven voor de VSO en/of BSO.